Exam Separa Perubatan: Contoh Soalan + Nota Ringkas

Rujukan Separa Perubatan

Bagaimana Rujukan Ini Bantu anda?

49 Nota Ringkas

Nota ini akan menjimatkan 15 jam masa anda mencari dan menyaring maklumat yang penting untuk peperiksaan ini. Kami ada pengalaman dan kami tahu bahagian mana yang anda perlu fokus!

Penerangan Format TERKINI

Percaya kepada kami, faktor utama kegagalan calon adalah kerana calon tak tahu format. Bila tiba peperiksaan terus terkejut dengan soalan. Tak perlu terkejut, kami berikan gambaran sebenar!

180 Contoh Soalan

Ini bukan soalan ramalan atau soalan sebenar. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk berikan anda gambaran bagaimana soalan dibentuk dan disoal. Eh tahun ini tiada contoh soalan oleh pihak SPA kan?

Maklumat Perjawatan

Anda kena faham dan tahu mengenai jawatan dalam Latihan Separa Perubatan tahun ini. Apa tugasan dan apa yang bakal anda lalui selepas berjaya menjawat jawatan ini. Maklumat ini anda perlukan untuk sesi temuduga anda nanti. Jangan ke temuduga jika tak ada maklumat ini!

Jika anda calon panggilan peperiksaan ONLINE SEPARA PERUBATAN 2 Julai 2020 ini.

Satu perkara yang anda kena sedar, anda bakal bersaing dengan ribuan calon lain untuk merebut jawatan SEPARA PERUBATAN yang ditawarkan oleh pihak kerajaan.

Apa yang bakal membezakan anda dengan calon lain adalah, bagaimana persediaan anda untuk menghadapinya. Anda sampai ke sini pastinya kerana anda sedang melakukan persediaan untuk berjaya nantikan?

TAHNIAH untuk anda kerana usaha tersebut telah membawa anda ke sini!

Untuk sesi tahun 2018 lepas jika anda tak perasan, peperiksaan ini melibatkan calon seluruh Malaysia. Jika dulu, sesi peperiksaan dilakukan mengikut zon, tapi kali ini semua sekali. Calon Sabah/Sarawak dan Semenanjung mengambil peperiksaan pada tarikh dan masa yang sama.

Mungkin anda hairan kenapa anda dapat panggilan dan surat itu ditulis dengan spesifik anda calon Sabah/Sarawak atau Semenanjung? Ada sebab besar kenapa begitu. Tapi kita simpan dulu. Anda tak perlu fikir. Apa yang anda perlu sedar adalah, anda bersaing dengan calon seluruh Malaysia!

Pasti yang nak anda berjaya adalah KELUARGA ANDA dan ANDA SENDIRI..

TETAPI..

Ribuan calon lain nak ANDA GAGAL. Itu namanya PERSAINGAN.

Opss! Jangan risaulah. Anda dah berada di tempat yang betul.

….. dan Tim Infokerjaya akan bersama-sama anda!

Anda yang pilih laluan masa depan anda! LULUS/GAGAL tanya persediaan anda. KAMI NAK ANDA LULUS!

Antara mereka yang BERJAYA sebelum ini

YA! Saya Serius Untuk Exam 25 SEPTEMBER ini

Rujukan ini untuk anda..

Rujukan Separa Perubatan 2020

Jika ada masalah boleh komen atau email saya atau whatsapp saya di 01156397821 (Mohd Hafiz)

Join Telegram ni:

Telegram: https://t.me/joinchat/SD4UDec-SnB71goz

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.